Terug

Presentatie Pabo Breda vrijdag 26 februari jl.

01-03-2021, 08:53

Vrijdag 26 februari hield Queenie een digitale voorlichting aan de Pabo Breda. Op onze LinkedIn pagina is deze PowerPoint presentatie terug te vinden.

Invallen via Leswerk… Wat betekent dat voor jou als (inval)leerkracht? Een hoop! Als planburo voor het primair onderwijs zorgen wij namelijk dat al onze juffen en meesters invalwerk vinden dat past bij hun eigen wensen en voorkeuren. Dat doen wij niet alleen via ons grote aanbod aan invalwerk, maar ook door regelmatig belangrijke en nuttige informatie met je te delen en een persoonlijke benadering te hanteren. Je bent bij ons geen nummer! We bieden gratis nascholingen aan, je kan iedere werkdag terecht bij één van onze planners met al je vragen. Je krijgt bij ons de kans om op jouw eigen tempo uit te vinden welke onderwijsmethode het beste bij jou past.

Bij Leswerk word je via de basisspool ingepland op korte en/of langdurige invalopdrachten. Je kan ook solliciteren naar een betrekking in de flexpool bij één van onze besturen. Dan krijg je een arbeidsovereenkomst voor een vast aantal uren en word je primair bij je stambestuur ingepland. Beide opties geven diverse voordelen. Meer weten? Neem contact op met Queenie via queenie@leswerk.net of 06-53588968.

Schrijf je in voor gratis nascholing!

‘Ik sta al jaren voor de klas
maar ik ben nooit uitgeleerd!’

Aanmelden