Aanmelden

Wil je je direct aanmelden bij Leswerk, vul dan onderstaand inschrijfformulier in. LET OP: na het verzenden van het formulier kan het zijn dat je een foutmelding krijgt. Echter ontvangen wij dit formulier wél, er wordt binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je opgenomen (behalve tijdens de schoolvakanties PO regio zuid, dan ontvang je in de eerste werkweek na de vakantie bericht van ons).

Gegevens invalleerkracht


Persoonlijke instellingen

Besturen waar ik in wil vallenVoorwaarden en ondertekening

Ik heb uitleg gehad over het belang van het bijhouden van mijn digitale agenda. De kwaliteitseisen die de besturen aan vervangers stellen zijn mij bekend, evenals dat bij twee blokkades van besturen ik niet meer ingezet word door Leswerk. Vanuit het administratiekantoor waarbij het bestuur is aangesloten of via het bestuurskantoor zelf ontvang ik namens de besturen formulieren om in de Personeels- en Salarisadministratie opgenomen te worden. Ik ben op de hoogte dat bij niet tijdig insturen (binnen 3 maanden) van de benodigde formulieren de besturen niet tot uitbetaling van mijn gewerkte dagen zullen overgaan en ik derhalve hieraan geen rechten kan ontlenen. Ook het hebben van een geldige VOG is een voorwaarde om te kunnen starten met invallen.

Bij het aangaan van een lange vervanging (langer dan 3 weken) stem ik ermee in dat de school mijn CV uit Vabo kan opvragen.Schrijf je in voor gratis nascholing!

‘Ik sta al jaren voor de klas
maar ik ben nooit uitgeleerd!’

Aanmelden
Vabo - Vervangings Administratie Basis Onderwijs

De Vabo is het systeem waarmee de vervanging door de school wordt aangevraagd en de vervanger wordt gepland.

Inloggen