Nascholing

Blijf scherp en schrijf je in voor een nascholing!

NASCHOLINGEN ZIJN TIJDELIJK ON-HOLD

Leswerk organiseert het gehele schooljaar gratis nascholing voor ingeschreven en actieve vervangers op maandag- of dinsdagavond van 18.30 tot 20.30 uur en op woensdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur. Er wordt training gegeven in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. Bovendien kan zo een veilige afstand gegarandeerd worden tussen alle aanwezigen conform de RIVM-maatregelen aangaande corona. In een prettige sfeer kunnen leerervaringen op worden gedaan, zodat de cursisten met nieuwe inspiratie de volgende dag voor de klas kunnen staan.

De vakinhoudelijke workshops en trainingen worden gegeven door directeuren, IB-ers, ICT-ers en leerkrachten van de bij Leswerk aangesloten besturen. Deelname is op vrijwillige basis en kosteloos; alleen eventuele reiskosten zijn voor eigen rekening.

De onderwerpen voor nascholing zijn divers. Er worden cursussen gegeven op het gebied van autisme, dyslexie, ICT, Chromebook, gedrag en werkhouding, hoog- en meer-begaafdheid, intervisie en sinds kort ook de nascholing Rots en Water en Yoga in relatie tot rust in de klas. De wekelijkse nascholingen staan op onze kalender. Je vindt hier aanvullende informatie en je kunt je via de kalender inschrijven. De nascholingen voor dit schooljaar staan op de site. Er kunnen nog enkele nascholingen tussentijds toegevoegd worden.

Doe er je voordeel mee en schrijf je in! vol = vol!

Ga naar Vabo

Schrijf je in voor gratis nascholing!

‘Ik sta al jaren voor de klas
maar ik ben nooit uitgeleerd!’

Aanmelden
Vabo - Vervangings Administratie Basis Onderwijs

De Vabo is het systeem waarmee de vervanging door de school wordt aangevraagd en de vervanger wordt gepland.

Inloggen