Terug

ON HOLD Training concentratielessen Rots en Water

  • 11-05-2022
  • 16:00

Adres:

Basisschool Ons SBO

Ruusbroecstraat 21

4819 GD Breda

Contactpersoon: Marianne Laurijssens

Cursustijd: 16.00 -18.00 uur, inloop vanaf 15:50 uur

Cursusleider: Lola Vandenbergh

Inhoud:

De kiem van het menszijn ligt in het kind kunnen zijn en mogen zijn. De weg van het kind naar zelfbewustzijn is het spel. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen sociale vaardigheden en worden cognitieve functies ontwikkeld.

Bij deze psych fysieke training krijg je zeer beknopt wat theorie maar gaan wij lekker zelf aan de slag en vooral veel ervaren. Het werkt verhelderend, inspirerend en geeft nieuwe inzichten, ook in het kind in onszelf. Het is de bedoeling dat je makkelijk zittende kleren of sportkleren aan hebt.

Deze nascholing kan niet gegeven worden zonder fysiek contact.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze nascholing door een mail te sturen aan: marianne@leswerk.net o.v.v. de gewenste nascholing en de datum. Onderteken de mail met je (meisjes)naam.

Je ontvangt een bevestiging van deelname. Leswerk en de cursusleider rekenen dan op je komst. Mochten er voor deze nascholing te veel aanmeldingen zijn, dan nemen we contact met je op. Ben je verhinderd, dan verwachten we vanzelfsprekend een tijdige afmelding.

 

Aan de nascholingen zijn voor invalleerkrachten van Leswerk geen kosten verbonden. Parkeer- en reiskosten worden derhalve niet vergoed.

Schrijf je in voor gratis nascholing!

‘Ik sta al jaren voor de klas
maar ik ben nooit uitgeleerd!’

Aanmelden