Werken met digibord voor beginners, tweedaagse cursus
Terug

ON HOLD Nascholing werken met digibord voor beginners tweede bijeenkomst

  • 23-05-2022
  • 18:30

Nascholing voor invalleerkrachten die ingeschreven staan bij Leswerk.

Extra ingelaste nascholing vanwege grote belangstelling.

Maximaal 8 deelnemers.

Vergeet niet om je vooraf aan te melden!

Adres:

Basisschool de 4 Heemskinderen

Heilig Hartstraat 4

4873 CZ Etten-Leur

Contactpersoon: Marianne Laurijssens

Voor beide bijeenkomsten gelden de tijden: 18.30 -20.30 uur, inloop vanaf 18:20 uur

Cursusleider: Rob Willemse

1e cursusavond:

Men gaat vooral praktisch aan de slag. Na een korte introductie ga je zelf een les maken op het digibord. Er wordt gewerkt met de software van het HD bord. Daarna wordt de les kort aan elkaar gepresenteerd. Verder wordt methode-onafhankelijke software getoond, die men gratis kan gebruiken op alle digiborden. Ook daarmee wordt praktisch geoefend.

2e cursusavond:

Korte herhaling van de 1e cursusdag en vervolgens een praktische verdieping in het werken met een digibord. Tevens wordt getoond wat je als invalleerkracht het beste kunt gebruiken om snel een les te maken en welke tools handig zijn om te gebruiken.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze nascholing door een mail te sturen aan: marianne@leswerk.net o.v.v. de gewenste nascholing en de datum. Onderteken de mail met je (meisjes)naam.

Je ontvangt een bevestiging van deelname. Leswerk en de cursusleider rekenen dan op je komst. Mochten er voor deze nascholing te veel aanmeldingen zijn, dan nemen we contact met je op. Ben je verhinderd, dan verwachten we vanzelfsprekend een tijdige afmelding.

Aan de nascholingen zijn voor invalleerkrachten van Leswerk geen kosten verbonden. Parkeer- en reiskosten worden derhalve niet vergoed.

Reageer

Schrijf je in voor gratis nascholing!

‘Ik sta al jaren voor de klas
maar ik ben nooit uitgeleerd!’

Aanmelden