Nascholing Prowise Presenter 10 verdieping
Terug

ON HOLD Nascholing Prowise Presenter 10 verdieping

  • 28-03-2022
  • 18:30

Vergeet niet om je vooraf aan te melden!

Adres:

Basisschool de 4 Heemskinderen

Heilig Hartstraat 4

4873 CZ Etten-Leur

Contactpersoon: Marianne Laurijssens

Cursustijd: 18.30 -20.30 uur, inloop vanaf 18:20 uur

Cursusleider: Rob Willemse

Prowise is een interactieve manier van werken met veel tools die je in de klas kunt gebruiken op het digibord. Met de presenter van Prowise kun je prachtige presentaties maken voor een les in je klas.

Prowise is zeer gebruiksvriendelijke en laat je presentatie echt tot leven komen. Je kunt bijvoorbeeld foto’s, video’s, interactieve bouwblokken en gereedschappen van je vakgebied toevoegen in de presentatie. Presentaties opslaan en delen met je collega’s is heel makkelijk omdat de presenter vanaf iedere online locatie te benaderen is.

Aan Pro-connect, een interactieve manier van werken met de kinderen binnen je presentatie, wordt ook aandacht besteed.

Op de twee cursusavonden gaan we verschillende brons- en zilvervaardigheden van Prowise Presenter oefenen.

Eerste avond: Inloggen in Prowise Presenter 9 - Toepassen van de werkbalk - Paginamanager en navigeermogelijkheden - Media toevoegen - Digitale gereedschappen (tools) toevoegen - Opslaan, openen en delen van presentaties - Kennismaking ProConnect

Verdieping op de tweede avond 22 maart: Prowise Presenter 9 en 10. Verder ingaan op de items van de eerste avond: o.a. gereedschappen combineren, linken naar werkveld, websites en andere presentaties, bouwstenen toepassen en combineren met gereedschappen, bewerkmogelijkheden, ProConnect onderdelen

Aanmelden

 

Je kunt je aanmelden voor deze nascholing door een mail te sturen aan: marianne@leswerk.net o.v.v. de gewenste nascholing en de datum. Onderteken de mail met je (meisjes)naam. Je ontvangt een bevestiging van deelname. Leswerk en de cursusleider rekenen dan op je komst. Mochten er voor deze nascholing te veel aanmeldingen zijn, dan nemen we contact met je op. Ben je verhinderd, dan verwachten we vanzelfsprekend een tijdige afmelding. Aan de nascholingen zijn voor invalleerkrachten van Leswerk geen kosten verbonden. Parkeer- en reiskosten worden derhalve niet vergoed.

Reageer

Schrijf je in voor gratis nascholing!

‘Ik sta al jaren voor de klas
maar ik ben nooit uitgeleerd!’

Aanmelden