Gedrag en Werkhouding nascholing - Leswerk
Terug

Nascholing Gedrag en Werkhouding verdieping

  • 11-10-2021
  • 18:30

Vergeet niet om je vooraf aan te melden!

Adres:

Basisschool de 4 Heemskinderen

Heilig Hartstraat 4

4873 CZ Etten-Leur

Contactpersoon: Marianne Laurijssens

Cursustijd: 18.30 -20.30 uur, inloop vanaf 18:15 uur

Cursusleider: Ester Donselaar

Deelnemers die deze nascholing evalueerden beoordeelden deze cursus met een 8,5.

1e avond: In deze nascholing leer je kritisch naar je eigen houding als leerkracht te kijken in relatie tot gedrag en werkhouding van leerlingen in de klas. Je ontvangt handvaten/werkvormen om het “wij-gevoel” de groepsvorming te versterken.

2e avond: 6 oktober 2020 leert kritisch naar je eigen houding als leerkracht te kijken in relatie tot gedrag en werkhouding van leerlingen in de klas. Je ontvangt handvaten/werkvormen om gewenst gedrag van leerlingen te versterken en ongewenst gedrag te verminderen. Dit met name gericht op het individuele kind.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze nascholing door een mail te sturen aan: marianne@leswerk.net o.v.v. de gewenste nascholing en de datum. Onderteken de mail met je (meisjes)naam. Aanmelding uiterlijk zaterdag 9 oktober tot 19.00 uur.

Je ontvangt een bevestiging van deelname. Leswerk en de cursusleider rekenen dan op je komst. Mochten er voor deze nascholing te veel aanmeldingen zijn, dan nemen we contact met je op. Ben je verhinderd, dan verwachten we vanzelfsprekend een tijdige afmelding.

Aan de nascholingen zijn voor invalleerkrachten van Leswerk geen kosten verbonden. Parkeer- en reiskosten worden derhalve niet vergoed.

Reageer

Schrijf je in voor gratis nascholing!

‘Ik sta al jaren voor de klas
maar ik ben nooit uitgeleerd!’

Aanmelden