Volgende stap in de samenwerking!
Terug

Volgende stap in de samenwerking!

15-03-2017, 15:35

Besturen binnen Leswerk werken intensiever samen 

Besturen binnen Leswerk werken intensiever samen

Vanaf 10 maart is een pilot gestart onder alle deelnemende besturen van Leswerk. Ieder bestuur heeft de mogelijkheid om haar flexpoolers, dit zijn invalleerkrachten met een flexcontract bij het betreffende bestuur, uit te wisselen. De uitwisseling is een enorme stap vooruit in de samenwerking van de 22 besturen binnen Leswerk. Niet alleen profiteren de besturen van de wisselwerking maar ook alle flexpoolers. Zij worden beter in staat gesteld om in dal- en piektijden toch zoveel mogelijk aan de gewenste inzet van uren te komen zonder dat dit nadelige gevolgen heeft door de regels van de Wet Werk & Zekerheid.

De organisatie achter deze pilot is enorm en vergt extra inzet en flexibiliteit van de planners én van de invallers. Leswerk is ervan overtuigd dat de pilot heel snel over zal gaan in een nieuwe continue vorm van samenwerken waarvan we allemaal de vruchten kunnen plukken. De besturen binnen Leswerk kunnen flexpoolers het meest efficiënt inzetten en de invallers zijn verzekerd van werk.

Zou je ook aan de slag willen als flexpooler? Benader het bestuur van jouw keuze. Zij kunnen je vertellen of er ruimte is voor een contract.

We houden je op de hoogte van de voortgang van de pilot.

Schrijf je in voor gratis nascholing!

‘Ik sta al jaren voor de klas
maar ik ben nooit uitgeleerd!’

Aanmelden